500 TL ve üzeri alışverişlerde kargo bedava ! 500 TL ve üzeri alışverişlerde kargo bedava ! 500 TL ve üzeri alışverişlerde kargo bedava ! 500 TL ve üzeri alışverişlerde kargo bedava ! 500 TL ve üzeri alışverişlerde kargo bedava ! 500 TL ve üzeri alışverişlerde kargo bedava ! 500 TL ve üzeri alışverişlerde kargo bedava ! 500 TL ve üzeri alışverişlerde kargo bedava ! 500 TL ve üzeri alışverişlerde kargo bedava !

Maruderm Şampuanlar Saçınızı Yeniden Canlandırın

Maruderm Şampuanlar Saçınızı Yeniden Canlandırın

Maruderm şampuanlar yoğun içeriği ve saç tipine uygun çözümleri ile günümüzde fark yaratan ürünlerin başında gelir. Dermatolojik anlamda yenilikçi bir marka olan Maruderm hem saç hem de cilt bakımını kapsayan oldukça kullanışlı ürünlerle iddiasını ortaya koyan bir marka. Saç dökülmesi, saç yağlanması, kepeklenme, saç kırıkları, saç yıpranması gibi günümüzün en çok karşımıza çıkan saç sorunlarına karşı Maruderm, ürünleri ile çare olmaktadır. Saç tipi, saç sorunu, cinsiyet ya da saç derisi sorunu ne olursa olsun markanın geniş ürün yelpazesinde en uygun seçeneği bulmak ve almak mümkündür. 

Maruderm Şampuan Çeşitleri ve İçerdikleri Bitkisel Özler

Maruderm şampuan çeşitleri içerisindeki bitkisel özlerle dikkatleri çeker. Bu nedenle saçları için kimyasaldan ziyade doğal içerik arayanlar için Maruderm son derece ideal seçenekler sunar. Hem kadın hem de erkek saç tipi için uygun saç bakım ürünleri sunan Maruderm, bu konuda yılların deneyimi ile gerçek çözümler sunar. Maruderm bitkisel içerikli şampuan çeşitlerini şu şekilde sıralamak mümkündür:

Maruderm Saç Dökülme Karşıtı Şampuan

Maruderm’in en popüler ürünlerinden bir tanesi olan Maruderm Saç Dökülme Karşıtı Şampuan içerisinde saçlar için son derece faydalı ve besleyici bitki özleri barındırır. Bunlar arasında saw palmetto, biotin, kafein, ginseng, niacinamide vardır. Saç dökülmeleri için özel bitkisel içerik geliştiren Maruderm, insanları bu ciddi problemden doğal içeriklerle kurtarmaya yardımcıdır.

Maruderm Kepek Önleyici Şampuan

Toplumumuzda en sık görülen saç problemlerinden bir tanesi kepektir. Yağlı saçlardan eksik olmayan kepekleri gidermek için Maruderm Kepeğe Karşı Şampuan kullanmak yeterlidir. Maruderm Kepeğe Karşı Şampuan içerisinde çay ağacı yağı, pirokton olamin, salisilik asit, zerdeçal gibi birbirinden faydalı bitki özleri bulunur. 

Maruderm Yağlanma Karşıtı Şampuan

Yağlanma yine toplumda en sık görülen saç problemlerinden bir tanesidir. Yağlanma hem kadın hem de erkek saçında görülen genel bir durumdur. Saçların sönükleşmesine, kopmasına, dökülmesine ve kepeklenmesine neden olan yağlanma sorunu için de Maruderm yine etkili bir ürün sunuyor. Maruderm Yağlanmaya Karşı Şampuan içerisinde nane, yeşil çay, limon özler, kil gibi yağ bastırıcı ve dengeleyici bitkisel içerikler barındırıyor. 

Maruderm Yıpranmış Saçlar için Şampuan

Saçlar pek çok nedenden dolayı biz farkında olmasak da yağlanabiliyor. Stres, hava kirliliği, yanlış ve dengesiz beslenme neticesinde saçlar oldukça sağlıksız ve kötü bir görünüm alabiliyor. Maruderm Yıpranmış Saçlar için Şampuan içerisindeki keratin, argan yağı, jojoba yağı, hindistan cevizi yağı gibi bitkisel özlerle yıpranmış saçların hızla toparlanmasına ve eski canlılığına kavuşmasına olanak sağlıyor.  

Maruderm Erkek Şampuanı

Erkek ve kadın saç tipleri birbirinden farklı olduğu için erkeklerin özellikle erkek saç tipine uygun ürünler kullanması önerilir. Maruderm Erkek Şampuanı erkek saç tipine uygun şekilde geliştirilmiştir. İçerisinde yine erkek saç ve saç derisine uygun mentol, biberiye, çay ağacı yağı gibi bitkisel özler bulunur. Bu içerikler saçların rahatlamasına ve saçların daha güçlü çıkmasına yardımcı olur.

Saç Derisini ve Saçı Temizlerken Nemlendiren Formüller

Maruderm markası, saç derisini ve saçı temizlerken nemlendiren formüller kullanarak insanlara geniş çaplı bir saç bakımı sunar. Ürünlerin içeriğine bakıldığında nemlendirici etkenlerin oldukça fazla olduğu görülebilir. Maruderm şampuanlarının nemledirici etkisini sağlayan bazı bileşenler şunlardır:

  • Gliserin
  • Aloe vera
  • E vitamini 
  • B5 vitamini
  • Hindistancevizi yağı 
  • Jojoba yağı 
  • Argan yağı

Bu doğal bileşenlerin hepsi başta nemlendirme olmak üzere saçların derinlemesine temizlenmesine yardımcı oluyor. Maruderm saçları nemlendiren, temizleyen ve güçlendiren formülleri ile saç dökülmesi, kepek, yağlanma ve yıpranma gibi sorunların son bulmasına olanak sağlıyor.

Maruderm Şampuanların Saça Kazandırdığı Parlaklık ve Hacim

Maruderm şampuanların saça kazandırdığı parlaklık ve hacimin arkasında elbette içeriğindeki doğal formüllerin etkisi yatar. Saçı nazikçe temizleyen Maruderm şampuanlar aynı zamanda saçlara parlaklık ve hacim kazandırarak ışıl ışıl parlamasına yardımcı oluyor. Saçlara parlaklık veren içerikler arasında keratin, argan yağı, E vitamini, buğday proteini bulunuyor. Saçlara hacim kazandıran içerikler ise biotin, kafein, pirinç proteini, limon özleri yer alıyor.

Yıpranmış ve hacmini, ışıltısını kaybetmiş saçlar için markanın Maruderm Hacim Veren Şampuan ve Maruderm Yıpranmış Saçlar için Şampuan çeşitleri kullanılabilir. Düzenli kullanımda saçlardaki etkisini en kısa zamanda görmek mümkündür.

Etiketler: Saç Bakımı
Mayıs 31, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR